Geboortefotografie

 

De geboorte van een kind is een prachtig geschenk. Een nieuw leven, fragiel, kostbaar en totaal afhankelijk van de ouders. Op het moment dat je voor het eerst je eigen kind in je armen mag sluiten, ontstaat er een natuurlijke band, een liefde die voor altijd zal blijven.

Iedere geboorte is anders. In ons werk als geboortefotograaf leggen we deze unieke belevenis voor ouders vast, maar vertellen ook het verhaal achter de geboorte. Het verhaal over de weg naar het ouderschap, dat laat zien dat kinderen krijgen niet iets vanzelfsprekends is.

Tijdens de geboorte van een kind ontmoeten we ouders van hun meest pure en natuurlijke kant. Onze foto’s tonen momenten die niet in woorden te vangen zijn, maar zo waardevol dat ouders ze graag willen koesteren en misschien ook delen met familie en intieme vrienden.

Als geboortefotograaf doen wij ons werk op de achtergrond en is slechts één van ons beide aanwezig. We zijn onopvallend aanwezig, want voor de ouders is dit een belangrijke dag, hún dag, en zorgverleners hebben de ruimte nodig.

Ruim 126 geboortereportages hebben we vastgelegd en nog steeds ervaren we het als een voorrecht dat ouders ons toestaan om het meest ingrijpende moment in hun leven vast te leggen. De dag waarop je kind geboren wordt, de dag waarop je vader en moeder wordt, de dag waarop je leven voor altijd een heel bijzondere wending krijgt… Niets heeft zoveel impact op je leven als het mogen zorgen voor een kind, een nieuw leven dat niet vanzelfsprekend is, maar een kostbaar geschenk.

Wil je graag meer weten over onze werkwijze kijk dan gerust op onze website of vraag een vrijblijvend intakegesprek aan: www.purelifegeboortefotografie.nl

Liefs Mirjam & Shirley

sva_4515-2

 

E-Consult

Aanmelden zwangerschap

Aanmelden nazorg

css.php
Beoordeel ons

Bij Verloskundigenpraktijk Puur stellen we je mening op prijs. Wij zijn benieuwd hoe jij je ervaring met ons zou beoordelen. Beoordeel onze praktijk via de widget van Klantenvertellen.nl hieronder of bekijk wat anderen van ons vinden.