Boekenlijst

hetgrotewonder Het grote wonder

Foto’s van L. Nillson
Boek met veel foto’s over de ontwikkeling van het ongeboren kind.

 

 

Veilig zwanger

Dit boek is gebaseerd op de ervaringen van verloskundigen Beatrijs Smulders en Mariël Kroon en bevat belangrijke tips en handvaten om zo veilig mogelijk zwanger te zijn geïllustreerd met persoonlijke ervaringen van zwangere vrouwen.

 

 

Veilig bevallen

Dit boek is van de zelfde verloskundigen maar nu toegespitst op de bevalling.

 

 

 

Veilig door de kraamtijd

Dit boek is van de zelfde verloskundigen maar nu toegespitst op de kraamtijd.

 

 

 

Bevallen en opstaan

Beschrijft alle fasen van de zwangerschap, diverse manieren van bevallen, voeding en mogelijke complicaties.

 

 

Contact maken met de baby in je buik

Dit boek biedt stimulerende, leuke oefeningen om de ouders bewust te maken van het contact met de baby vóór de geboorte. Het contact maken met de baby wordt per maand van de zwangerschap duidelijk beschreven.

 

 

In verwachting

Dit boek behandeld alle mogelijke onderwerpen die bij een zwangerschap aan de orde kunnen komen: erfelijkheid, zwangerschapskwalen, eten tijdens de zwangerschap, de gezondheid van moeder en kind, de weeën, de bevalling, het geven van borstvoeding enz.

 

 

Een beetje zwanger

Handboek voor vaders; dit boek bevat uitgebreide informatie over lichamelijke en emotionele aspecten van de zwangerschap, de bevalling en alles wat daarmee samenhangt, toegespitst op de functie, taken, gevoelens, ervaringen en problemen van de vader. Het boek bevat ook een aantal interviews met mannen over het vaderschap.

 

Duik in je weeën

In dit boek zijn in stripverhaal vorm de verschillende houdingen weergegeven om de weeën op te vangen. Het is bedoeld als zelfbewuste voorbereiding op de bevalling om vol vertrouwen en zo ontspannen mogelijk in je weeën te duiken.

 

Handboek borstvoeding

Dit boek is uitgegeven door de borstvoedingorganisatie La Leche League en geeft antwoord op heel veel vragen rondom het geven van borstvoeding. Zie ook www.borstvoeding.nl

 

 

Babymanagement voor mannen

Praktisch handboek voor jonge aanstaande vaders.

 

 

 

De buitelende baby in mama’s buik

Korte omschrijving.
Geinig boekje met grappige plaatjes om kinderen vanaf 4 jaar te vertellen wat er in mama s buik gebeurt.

 

 

Wat zit er in jou buik mama

Leuk fantasievol platenboek met flapjes voor peuters

 

 

E-Consult

Aanmelden zwangerschap

Aanmelden nazorg

css.php
Beoordeel ons

Bij Verloskundigenpraktijk Puur stellen we je mening op prijs. Wij zijn benieuwd hoe jij je ervaring met ons zou beoordelen. Beoordeel onze praktijk via de widget van Klantenvertellen.nl hieronder of bekijk wat anderen van ons vinden.

[efb_likebox fanpage_url=”verloskundigenpraktijk.kerkradelandgraaf” box_width=”400″ box_height=”900″ locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”1″ hide_cover=”1″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]