Controles

 

FullSizeRender-3

 

 

.. gratis zwangerschapskoffertje met leuke verrassingen! 

 

 

 

De eerste afspraak

De eerste afspraak, de intake, zal plaatsvinden rond 7-8 weken zwangerschap.
Voorafgaand aan deze afspraak hebben jullie van ons een vragenlijst toegestuurd gekregen.
We plannen voor de intake ruim de tijd, ongeveer een 45 min bespreken aan de hand van de ingevulde vragenlijst jullie gezondheid en de gezondheid van de naaste familieleden. We kijken terug op eventuele eerdere zwangerschappen en bevallingen. Daarnaast geven we informatie over de praktijk, de zwangerschap, bespreken we indien gewenst prenatale screening, en beantwoorden we uiteraard al jullie vragen.
Dit alles doen we om bijzonderheden en eventuele risico’s voor de zwangerschap, bevalling of het kraambed in kaart te brengen. Daar waar nodig zullen we na de intake overleggen met een gynaecoloog.
Naast het bespreken van de vragenlijst meten we de bloeddruk, het gewicht en geven informatie over het bloedonderzoek in de zwangerschap. Je ontvangt van ons een zwangerschapsmap met daarin informatie, folders en een afspraken kaart.
Deze zwangerschapsmap mag je bij elke volgende controle meenemen.
Na afloop maken wij met jullie een nieuwe afspraak rond de 12 weken. Vóór 12 weken is uitwendig, via je buik, het hartje van de baby nog niet goed te horen. Het kindje is nog te klein en je baarmoeder zit nog te diep in het bekken. Vanaf 12 weken kunnen wij het hartje van het kindje uitwendig goed horen. Een bijzonder moment!

De eerste echo vindt bij ons bewust plaats in de avonduren en zijn losgekoppeld van het spreekuur.
Het doel van de eerste echo, rond 7-8 weken, is om jullie zwangerschap te bevestigen, te controleren of het om één kindje gaat of meerdere én of het hartje van het kindje al klopt. De eerste echo duurt ongeveer 15 minuten.
Meer informatie over alle echo’s vindt je op de pagina echo’s in onze eigen praktijk en prenatale screening.

 

 

 

 

 

 

E-Consult

Aanmelden zwangerschap

Aanmelden nazorg

css.php
Beoordeel ons

Bij Verloskundigenpraktijk Puur stellen we je mening op prijs. Wij zijn benieuwd hoe jij je ervaring met ons zou beoordelen. Beoordeel onze praktijk via de widget van Klantenvertellen.nl hieronder of bekijk wat anderen van ons vinden.

[efb_likebox fanpage_url=”verloskundigenpraktijk.kerkradelandgraaf” box_width=”400″ box_height=”900″ locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”1″ hide_cover=”1″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]