Geboorteplan

 

geboorteplan_checklist_215x204

 

 

 

 

 

 

Schrijf jouw geboorteplan
In een geboorteplan beschrijf je jouw wensen rondom de bevalling. Sommige vrouwen vinden het fijn om zich zo alvast voor te bereiden op de bevalling. Het is bedoeld om ons als verloskundige en andere zorgverleners te laten weten wat jij belangrijk vindt. Wat jouw ideeën en wensen zijn, hoe jij graag wilt dat mensen met je omgaan etc. Tegelijk is het een manier om met je partner te bespreken wat jullie verwachtingen zijn van de bevalling en van elkaar.

Door een geboorteplan blijf je betrokken bij de dingen die tijdens de bevalling gebeuren en de beslissingen die genomen worden. Ook op momenten dat je zelf niet goed kunt vertellen wat je wilt.

Tussen de 27-30 weken krijg je van ons een geboorteplan mee, deze mag je thuis samen met je partner invullen en de controle erna meenemen waarna het besproken zal worden.
Wil je graag inspiratie opdoen of alvast een voorbeeld bekijken? Kijk op KNOV.nl

 

E-Consult

Aanmelden zwangerschap

Aanmelden nazorg

css.php
Beoordeel ons

Bij Verloskundigenpraktijk Puur stellen we je mening op prijs. Wij zijn benieuwd hoe jij je ervaring met ons zou beoordelen. Beoordeel onze praktijk via de widget van Klantenvertellen.nl hieronder of bekijk wat anderen van ons vinden.

[efb_likebox fanpage_url=”verloskundigenpraktijk.kerkradelandgraaf” box_width=”400″ box_height=”900″ locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”1″ hide_cover=”1″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]