Kinderwens

 

De-relatie-met-je-ouders-ontdekken-en-versterken

 

 

 

 

 

 

Indien jullie nog niet zwanger zijn, maar wel een kinderwens koesteren ,kunnen jullie een afspraak maken op ons kinderwens spreekuur.
Het kinderwens spreekuur is voor jullie beiden.
Ons doel van het kinderwens spreekuur is om de aanstaande moeder, zo gezond mogelijk aan de zwangerschap te beginnen om de risico’s voor jou en jullie kindje zo klein mogelijk te maken.
De periode voordat je zwanger wordt, het moment dat je zwanger raakt én de eerste weken van de zwangerschap hebben meer invloed dan lange tijd is gedacht op de gezondheid van jou en jullie kindje. De gezondheid en leefstijl van jullie beide kan daarom van invloed zijn op de zwangerschap.
Foliumzuur kan het risico op het krijgen van een kindje met o.a. een open ruggetje verlagen, wanneer je dit gebruikt en slikt van 4 weken voor de zwangerschap tot 14 weken na de bevruchting.

Tijdens het consult praten we samen over jullie leefstijl, foliumzuur, voedingsgewoonten, medicijngebruik, ziekten en risicofactoren in jullie familie, de schadelijke gevolgen van roken, alcohol en drugs en jullie beroep om uit te sluiten of jullie niet met gevaarlijke stoffen in aanraking komen.
Al jullie vragen willen we graag beantwoorden en eventuele angsten of wensen maken we samen bespreekbaar.

Ter voorbereiding vragen wij jullie om samen een vragenlijst in te vullen op www.zwangerwijzer.nl
De aandachtspunten en het advies dat hieruit zal volgen mogen jullie meenemen naar het consult.
Websites met tips, meer uitleg en informatie:

Wij zijn gecertificeerd en erg blij dat de mogelijkheid er is om samen met jullie naar de eventuele risico’s te kijken voorafgaand aan jullie zwangerschap. Het is immers fijn om van te voren te weten waar jullie aan toe zijn, een goede voorbereiding is immers het halve werk!

De kosten voor dit kinderwens spreekuur worden helaas nog niet door alle zorgverzekeraars vergoed.
Zouden jullie graag een afspraak willen maken bij ons of meer informatie?
Bel dan gerust met ons praktijknummer 045-535 28 80.

E-Consult

Aanmelden zwangerschap

Aanmelden nazorg

css.php
Beoordeel ons

Bij Verloskundigenpraktijk Puur stellen we je mening op prijs. Wij zijn benieuwd hoe jij je ervaring met ons zou beoordelen. Beoordeel onze praktijk via de widget van Klantenvertellen.nl hieronder of bekijk wat anderen van ons vinden.

[efb_likebox fanpage_url=”verloskundigenpraktijk.kerkradelandgraaf” box_width=”400″ box_height=”900″ locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”1″ hide_cover=”1″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]