Na de eerste week

 

Na 8 tot 10 dagen is de kraamperiode voorbij. De kraamverzorgster heeft de zorg afgesloten, en ook wij zijn voor de laatste keer bij jullie langs geweest.
De zorg voor je baby hebben we overgedragen aan het consultatiebureau. De zorg voor jou gaat over naar de huisarts.

Zijn er na het afsluiten van de kraamdagen toch nog twijfels, problemen of vragen dan mag je ons altijd bellen.

Ga eventueel naar het inloopspreekuur van je consultatiebureau als je twijfels hebt over de voeding of het gewicht van je kindje.
Denk na over anticonceptie. Want je kunt al heel snel weer zwanger worden. Klik voor meer informatie over anticonceptie op de volgende link.  http://www.anticonceptie.nl/na-de-bevalling

Het bloedverlies wordt meestal weer iets meer als je volop in beweging komt. Gemiddeld houdt het vloeien 4 tot 6 weken aan. Het wordt steeds minder en de kleur wordt eerst bruinig en dan geel.

Verwacht niet teveel van jezelf. Luister naar je lichaam en neem op tijd rust. Laat de boel de boel en geniet van je baby.

De eerste keer weer seks na de bevalling kan onwenning zijn. Doe het rustig aan.

Na zes weken kom je voor een laatste controle op het spreekuur. We maken hiervoor op de laatste dag van het kraambed een afspraak.Tijdens dit laatste bezoek kun je ook alle vragen die je dan nog hebt met ons bespreken. Wij vinden het hartstikke leuk als  je de baby meebrengt.

E-Consult

Aanmelden zwangerschap

Aanmelden nazorg

css.php
Beoordeel ons

Bij Verloskundigenpraktijk Puur stellen we je mening op prijs. Wij zijn benieuwd hoe jij je ervaring met ons zou beoordelen. Beoordeel onze praktijk via de widget van Klantenvertellen.nl hieronder of bekijk wat anderen van ons vinden.

[efb_likebox fanpage_url=”verloskundigenpraktijk.kerkradelandgraaf” box_width=”400″ box_height=”900″ locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”1″ hide_cover=”1″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]