Vervolg controles

FullSizeRender

 

 

 

 

 

 

De vervolgcontroles
Met regelmaat kom je gedurende de zwangerschap bij ons. De vervolgcontroles duren ongeveer 15 minuten.

Onderstaand ‘schema’ kan in overleg altijd worden aangepast!

Van 8 tot 24 weken om de 4 weken
Van 24 tot 30 weken om 3 weken
Van 30 tot 36 om de 2 weken
Vanaf 36 weken iedere week

Wat kun je verwachten tijdens de vervolgcontroles?

Wij zijn altijd erg benieuwd hoe het met de zwangerschap, met jou en met jullie gaat. Voor het stellen van vragen is alle ruimte.
Na het gesprek controleren wij de bloeddruk en het gewicht, voeren wij het uitwendige zwangere onderzoek uit om te controleren en te beoordelen of je baarmoeder voldoende groeit en hoe jullie kindje ligt, luisteren wij vanaf 12 weken met de doptone naar het hartje van jullie kindje.
Rond 27-30 weken controleren wij je nogmaals je bloedwaardes, bespreken jullie wensen omtrent de bevalling, vullen we samen een geboorteplan in, instrueren we jullie wanneer te bellen rondom de bevalling en aan het einde van de zwangerschap controleren wij de ligging van jullie kindje middels een liggingsecho.

Elke keer meenemen
De zwangerschapsmap met jou zwangerschapskaart erin, deze krijgen jullie van ons tijdens de 2de controle.
Op deze zwangerschapskaart staan alle gegevens en controles over jou en de zwangerschap.
Wij vullen deze kaart bij iedere controle aan, zodat je zelf ook altijd je eigen gegevens bij de hand hebt.
Als je in de tussentijd ergens anders, buiten onze praktijk, een echo hebt laten maken dan mag je deze gegevens meenemen.
Wij vullen deze gegevens in de computer in en zorgen dat alle gegevens compleet zijn in jou mapje.
Als je tijdens de zwangerschap vanwege klachten naar een andere zorgverlener waar onder bijvoorbeeld de huisarts vinden wij het fijn als je ons dit even laat weten.

E-Consult

Aanmelden zwangerschap

Aanmelden nazorg

css.php
Beoordeel ons

Bij Verloskundigenpraktijk Puur stellen we je mening op prijs. Wij zijn benieuwd hoe jij je ervaring met ons zou beoordelen. Beoordeel onze praktijk via de widget van Klantenvertellen.nl hieronder of bekijk wat anderen van ons vinden.

[efb_likebox fanpage_url=”verloskundigenpraktijk.kerkradelandgraaf” box_width=”400″ box_height=”900″ locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”1″ hide_cover=”1″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]