Wie zijn wij?

Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen.
Op momenten dat wij zelf niet kunnen werken, bijvoorbeeld in geval van ziekte, hebben wij een vaste waarneemster die voor ons de diensten zal opvangen.

Fleur

Fleur

Ik ben geboren in 1990 en opgegroeid in Landgraaf.

Voor ik aan de studie verloskunde begon heb ik de studie tot doktersassistente gevolgd en afgerond in 2009.
Direct na mijn opleiding ben ik als doktersassistente aan het werk gegaan én verder gaan studeren om mijn droom waar te maken. In 2013 werd mijn droom werkelijkheid en ben ik na mijn laatste stage blijven hangen en verhuisd naar de Achterhoek waar ik als verloskundige, zowel in de praktijk als het ziekenhuis, veel ervaring heb opgedaan.

Sinds februari 2015 ben ik weer terug verhuisd naar mijn roots en werk ik binnen deze maatschap met veel passie en plezier.
Sinds 2016 ben ik naast verloskundige ook echoscopiste binnen deze praktijk, een mooie en uitdagende aanvulling binnen dit prachtige vak!

Ik woon in Kerkrade en koester de droom om ooit een huisvarkentje in huis te nemen en kan ik, in mijn vrije tijd, heel erg genieten van koken, lekker uiteten, sporten en creatief bezig zijn.
Om jullie, bij jullie mooiste en intiemste moment te mogen begeleiden vind ik een voorrecht en hier geniet ik keer op keer met volle teugen van. Persoonlijke begeleiding én aandacht zijn voor mij twee belangrijke items.

Jeanette

Jeanette

Ik ben geboren in 1960 en met veel plezier verloskundige sinds 1981.
Zelf heb ik 3 volwassen kinderen: 2 dochters en 1 zoon.

Na mijn opleiding heb ik 10 jaar gewerkt op de verloskamer in het ziekenhuis van Kerkrade en sinds 1990 werk ik in deze praktijk. Beide vakgebieden spreken mij erg aan, dus ik ben ook nu nog oproepkracht op de verloskamer in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen. Als zwangere kun je mij op beide plaatsen tegen komen.

Natuurlijk zijn de baby’s een leuk onderdeel van mijn beroep, maar heel belangrijk is ook het contact met jullie als jonge toekomstige ouders en de zorg voor jullie zwangerschap en kindjes. Samen met mijn collega’s wil ik daar een gezellige en vooral gezonde tijd van maken voor jullie. Hopelijk tot gauw.

Tara

Tara

In 1991 ben ik geboren in de vroedvrouwenschool in Heerlen en opgegroeid als een echt Kirchröadsj meëdje. Na mijn middelbare school jaren op Rolduc, mocht ik in 2010 aan de opleiding tot verloskundige beginnen in Maastricht. 
Trots dat ik me al sinds 2015 verloskundige mag noemen, en blij na 3 jaar wonen en werken in Twente weer “thuis” te zijn. 
Het voelt als een droom die uitkomt dat ik nu in de praktijk mag werken waar mijn moeder destijds door is begeleid. Nu mag ik op mijn beurt jullie gaan begeleiden in deze bijzondere periode. Het moet gewoon zo zijn. 

Naast verloskundige ben ik sinds 2016 ook echoscopiste, en kunnen jullie mij ook tegenkomen tijdens het echo-spreekuur. 

Momenteel woon ik in Kerkrade met mijn hond, waarmee ik in mijn vrije tijd vaak in het heuvelland te vinden ben.

Zorg op maat, persoonlijke aandacht en openheid zijn voor mij hele belangrijke pijlers als verloskundige. Ik geniet enorm van mijn werk en vind het een ongelofelijk voorrecht om telkens weer getuigen te mogen zijn van nieuw leven. 
Ik hoop dat we snel kennis mogen maken. Tot ziens!

E-Consult

Aanmelden zwangerschap

Aanmelden nazorg

css.php
Beoordeel ons

Bij Verloskundigenpraktijk Puur stellen we je mening op prijs. Wij zijn benieuwd hoe jij je ervaring met ons zou beoordelen. Beoordeel onze praktijk via de widget van Klantenvertellen.nl hieronder of bekijk wat anderen van ons vinden.

[efb_likebox fanpage_url=”verloskundigenpraktijk.kerkradelandgraaf” box_width=”400″ box_height=”900″ locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”1″ hide_cover=”1″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]