Wie zijn wij?

Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen.
Op momenten dat wij zelf niet kunnen werken, bijvoorbeeld in geval van ziekte, hebben wij een vaste waarneemster die voor ons de diensten zal opvangen.

Fleur

Fleur

Ik ben geboren in 1990 en opgegroeid in Landgraaf.

Voor ik aan de studie verloskunde begon heb ik de studie tot doktersassistente gevolgd en afgerond in 2009.
Direct na mijn opleiding ben ik als doktersassistente aan het werk gegaan én verder gaan studeren om mijn droom waar te maken. In 2013 werd mijn droom werkelijkheid en ben ik na mijn laatste stage blijven hangen en verhuisd naar de Achterhoek waar ik als verloskundige, zowel in de praktijk als het ziekenhuis, veel ervaring heb opgedaan.

Sinds februari 2015 ben ik weer terug verhuisd naar mijn roots en werk ik binnen deze maatschap met veel passie en plezier.
Sinds 2016 ben ik naast verloskundige ook echoscopiste binnen deze praktijk, een mooie en uitdagende aanvulling binnen dit prachtige vak!

Ik woon in Kerkrade en koester de droom om ooit een huisvarkentje in huis te nemen en kan ik, in mijn vrije tijd, heel erg genieten van koken, lekker uiteten, sporten en creatief bezig zijn.
Om jullie, bij jullie mooiste en intiemste moment te mogen begeleiden vind ik een voorrecht en hier geniet ik keer op keer met volle teugen van. Persoonlijke begeleiding én aandacht zijn voor mij twee belangrijke items.

Jeanette

Jeanette

Ik ben geboren in 1960 en met veel plezier verloskundige sinds 1981.
Zelf heb ik 3 volwassen kinderen: 2 dochters en 1 zoon.

Na mijn opleiding heb ik 10 jaar gewerkt op de verloskamer in het ziekenhuis van Kerkrade en sinds 1990 werk ik in deze praktijk. Beide vakgebieden spreken mij erg aan, dus ik ben ook nu nog oproepkracht op de verloskamer in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen. Als zwangere kun je mij op beide plaatsen tegen komen.

Natuurlijk zijn de baby’s een leuk onderdeel van mijn beroep, maar heel belangrijk is ook het contact met jullie als jonge toekomstige ouders en de zorg voor jullie zwangerschap en kindjes. Samen met mijn collega’s wil ik daar een gezellige en vooral gezonde tijd van maken voor jullie. Hopelijk tot gauw.

Katrin

Katrin

Ik ben geboren in 1975, getrouwd met Peter en ben trotse moeder van twee kinderen.
Job geboren in 2003 en Pleun geboren in 2006. Beide keren ben ik thuis bevallen, een unieke ervaring!

Sinds 2000 ben ik werkzaam als verloskundige. De eerste jaren heb ik als waarneemster gewerkt en sinds 2007 werk ik voor vast in deze praktijk. Ik zie iedere bevalling weer als een voorrecht om erbij te mogen zijn. Iedere bevalling is anders en bijzonder. Dat ík van aanstaande ouders bij een van de belangrijkste momenten in hun leven mag zijn, is met geen pen te beschrijven.

Mijn vrije tijd staat in het teken van genieten van mijn gezin, samen gezellige dingen ondernemen, lekker eten en drinken. Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten in onze praktijk!

E-Consult

Aanmelden zwangerschap

Aanmelden nazorg

css.php
Beoordeel ons

Bij Verloskundigenpraktijk Puur stellen we je mening op prijs. Wij zijn benieuwd hoe jij je ervaring met ons zou beoordelen. Beoordeel onze praktijk via de widget van Klantenvertellen.nl hieronder of bekijk wat anderen van ons vinden.