Een positieve test! En dan?

 

zwangerschapstest

 

 

 

 

 

Zwanger!

Van harte gefeliciteerd, je bent zwanger! jullie zijn zwanger! en de test is positief!
Een spannende tijd breekt aan en jullie zitten vol vragen.
Jullie mogen nu direct een afspraak met ons maken en hoeven niet eerst langs de huisarts.
Jullie kunnen dit doen door een telefoontje naar 045 – 535 28 80 of door op de rechter button te klikken met ‘aanmelden zwangerschap’ wij bellen jullie dan terug naar aanleiding van de online aanmelding.
Als jullie ons telefonische niet direct kunnen bereiken, spreek dan gerust onze voicemail in, wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Na aanmelden maken wij samen met jullie een eerste afspraak op het spreekuur en plannen een eerste echo in rond 8 weken.
Indien er al vragen zijn, kunnen wij deze alvast voor jullie beantwoorden.
Nadat we samen een eerste afspraak hebben gepland sturen wij jullie per post of email een vragenlijst toe die jullie samen thuis mogen invullen. De vragenlijst bevat vragen over je medische voorgeschiedenis, over de gezondheid van je partner en van je familie. De ingevulde vragenlijst bespreken we tijdens het intake gesprek met jullie.

Foliumzuur 
Als je graag zwanger wilt worden of als je net zwanger bent, dan is het verstandig om foliumzuur te slikken.
Het slikken van foliumzuur (vitamine B11) wordt geadviseerd vanaf het moment dat je een zwangerschap gewenst wordt tot 10 weken zwangerschap.Het verkleint de kans met 50-70% op het krijgen van een kindje met en open ruggetje. De kans hierop is al klein maar na het slikken van foliumzuur nog kleiner.
De aanbevolen dosering is 0,4 mg foliumzuur per dag. Je kunt het beste beginnen met slikken zodra je stopt met anticonceptie.

E-Consult

Aanmelden zwangerschap

Aanmelden nazorg

css.php
Beoordeel ons

Bij Verloskundigenpraktijk Puur stellen we je mening op prijs. Wij zijn benieuwd hoe jij je ervaring met ons zou beoordelen. Beoordeel onze praktijk via de widget van Klantenvertellen.nl hieronder of bekijk wat anderen van ons vinden.

[efb_likebox fanpage_url=”verloskundigenpraktijk.kerkradelandgraaf” box_width=”400″ box_height=”900″ locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_stream=”1″ hide_cover=”1″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]